Vanaf 2 juni 2020 heropenen wij onze deuren! Covid-19-Proof!

Datum: vrijdag 08 mei 2020

Met plezier kunnen wij u mededelen dat wij vanaf 2 juni 2020 herstarten met het verzorgen van COVID-19-PROOF-cursussen!

De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers staat bij ons centraal. Tegelijkertijd willen wij iedereen ook in deze tijd zo goed en zo veilig mogelijk bedienen.  Met het gehele DHTC-team wordt hard gewerkt om ons mooie trainingscentrum COVID-19-PROOF te maken, ter voorbereiding op de zogenaamde ‘Unlocking’ van DHTC.

Maatregelen

Op dit moment zijn wij druk bezig met het aanpassen van onze cursusprogramma’s, met bestellingen van corona-beschermende middelen en materialen en het herinrichten van onze faciliteiten. Ook ontwikkelen wij nieuwe protocollen en trainen wij onze medewerkers voor een dagelijkse omgang met de nieuwe situatie waarin wij voor u, uw deelnemers aan onze cursussen en voor onszelf, op een COVID-19-veilige manier onze cursisten kunnen ontvangen, documenten kunnen uitwisselen, theorie- en praktijkinstructie kunnen verzorgen, dat wij iedereen op een veilige en verantwoorde manier van al onze voorzieningen en faciliteiten gebruik kunnen laten maken, volgens de maatregelen van het RIVM. Wij hebben de maand mei zeker nog nodig om dit als team goed voor u en voor onszelf georganiseerd te hebben, want ook in deze nieuwe veiligheid willen wij geen concessies doen.

Persoonlijke Beschermings Middelen

Nu kunt u weer boeken voor cursussen die vanaf 2 juni 2020 in onze planner staan.  Vanaf deze datum is het gebruik van additionele COVID-19-PROOF PBM ( o.a. mondkapjes, handreiniging en nitril handschoentjes, etc.) verplicht en worden alle deelnemers vanaf aankomst door ons voorzien van deze middelen. De set additionele COVID-19-PBM wordt door ons in rekening gebracht voor € 7,00 per deelnemer per cursusdag (excl. BTW) en is verplicht.

Contact

Treft u geen geschikte cursusdata in onze planner, neemt u gerust contact met ons op – wij kijken graag met u wat de mogelijkheden zijn voor alternatieve data.
Wij danken u vriendelijk voor uw belangstelling voor onze cursussen en voor uw geduld in de afgelopen periode.
Hopende u in goede gezondheid tijdens één van onze vele cursussen weer te mogen ontmoeten!
Hartelijke groeten en graag tot ziens!
Manuela van Luijk
Managing Director

COVID-19-Proof