Dag van de BHV 2021

Datum: donderdag 28 oktober 2021

Op 1 november 2021 vindt voor de 10e keer de  'Dag van de BHV' plaats. Tijdens deze dag worden door heel Nederland de circa 500.000 Bedrijfshulpverleners (BHV’ers) in het zonnetje gezet en wordt aandacht gevraagd voor bedrijfshulpverlening.

BHV, daar red je levens mee

Het thema van 2021 is 'BHV, daar red je levens mee' en dit onderschrijft precies de waarde van de BHV-ers. Zij komen in actie op die momenten dat het nodig is, bij een verstuikte enkel, een beginnende brand, een noodontruiming of een collega die onwel wordt. BHV-ers zijn de voorpost van de professionele hulpverleningsdiensten en dragen bij aan de veiligheid op de werkplek. De Dag van de BHV is een mooi moment om uw BHV-ers te bedanken voor hun inzet. Dag van de BHV

Keurmerkopleider

Als dé keurmerkopleider van de Noordkop zijn wij trots op al die BHV-ers die we mogen opleiden en bijscholen. Dit doen wij intussen al 25 jaar en kunnen dit niet zonder de inzet van onze instructeurs én overige medewerkers, waaronder onze eigen BHV-ers.  

Benieuwd wat DHTC voor uw BHV organisatie kan betekenen?

Zoekt u een BHV opleiding of een herhalingscursus voor uw medewerkers? Wij bieden deze aan op basis van open inschrijving of voor groepen in overleg. Tijdens onze herhalingscursus BHV richten wij ons vooral op de praktische vaardigheden van de BHV-ers. Levensreddend handelen, ontruimen en blussen van een beginnende brand. Realistisch en veilig. Dag van de BHV Naast BHV cursussen verzorgen wij ook ontruimingsoefeningen, dit doen wij op basis van uw procedures. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag vrijblijvend de mogelijkheden voor uw (BHV) organisatie. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. In het kader van de 'Dag van de BHV' hebben wij een interessant aanbod voor u. Tot spoedig ziens.  

Wij wensen u en uw Bedrijfshulpverleners een fijne Dag van de BHV.