GWO BASIC SAFETY TRAINING REFRESHER

Cursuscode
GWO BST-R
Geldigheid certificaat
2 jaar
Cursusduur
4 dagen
Cursusprijs (excl. btw)
Op aanvraag

Bestemd voor

Personeel dat offshore windturbines plaatst en/of onderhoudt.

Doel van de cursus

Cursisten verkrijgen een minimum niveau van begrip voor de omstandigheden en de risico’s in relatie tot het werken offshore. Daarnaast worden vaardigheden bijgebracht in hoe te handelen bij calamiteiten die zich tijdens de werkzaamheden op (en de reis naar en van) een offshore wind locatie kunnen voordoen en daarbij op de juiste wijze gebruik te maken van de beschikbare reddingsmiddelen en uitrusting.

Cursus inhoud

  • GWO module Sea Survival refresher.
  • GWO module First Aid refresher.
  • GWO module Manual Handling refresher.
  • GWO module Fire Awareness refresher.
  • GWO module Working at Heights refresher. Deze module wordt gegeven en gecertificeerd door onze partner Industrieel Klimmen BV, op hun trainingscentrum in Wormerveer.

Cursus details

Vooropleidingseis(en)
De cursist dient in het bezit te ziijn van een geldige registatie in WINDA van alle GWO Basic Safety Training modules. Indien u geldige GWO trainingen voor 17 oktober 2016 heeft gevolgd dient u voor aanvang van de training een kopie van het geldige certificaten van de GWO modules te overleggen.
Medische keuringseis(en)
Een medische keuring is niet nodig, de deelnemer dient normaal gezond en arbeidsgeschikt te zijn. Een geldige offshore keuring (NOGEPA / OGUK / OLF) wordt geadviseerd.
Cursustaal
Nederlands en Engels
Max. aantal deelnemers
12
Bijzonderheden
Deze gecombineerde cursus kunnen wij voor groepen in onderling overleg inplannen. De gevolgde cursussen worden in WINDA geregistreerd.
Registratiekosten (excl. btw)
€ 46,55

Startdata

Voor cursusdata kunt u contact opnemen met de medewerkers van het DHTC Boekingskantoor Tel. 0223 - 62 50 70 of info@dhtc.nl