BHV MODULE BRAND, COMMUNICATIE & ONTRUIMING BASISCURSUS

Cursuscode
BHV B/C/O basis
Geldigheid certificaat
1 jaar
Cursusduur
1 dag
Cursusprijs (excl. btw)
€160,00

Bestemd voor

Medewerkers van bedrijven en instellingen die door de werkgever zijn verzocht om BHV-er te worden en in het bezit zijn van een geldig Oranje Kruis EHBO diploma.

Doel van de cursus

De cursist wordt de basiskennis en vaardigheden op het gebied van het blussen van een beginnende brand, communicatie en ontruiming bij gebracht. Verder leert de cursist inhoud geven aan zijn of haar taak met betrekking tot de voorpostfunctie voor de professionele hulpverleningsinstanties.

Cursus inhoud

  • Taken en doelstelling van de BHV organisatie en de BHV-er.
  • Theorie en praktijk beperken en bestrijden van een beginnende brand met kleine blusmiddelen; poeder, CO2, sproeischuim, blusdeken en water.
  • Theorie communicatie en ontruiming.
  • Uitvoeren van opdrachten ten behoeve van communicatie en ontruiming in het 4 bouwlagen tellende BHV ontruimingsgebouw.
  • Schriftelijk NIBHV examen aan het einde van elke cursusdag.

Cursus details

Vooropleidingseis(en)
Geen voorkennis vereist.
Medische keuringseis(en)
Een medische keuring is niet nodig, de deelnemer dient normaal gezond en arbeidsgeschikt te zijn.
Cursustaal
Nederlands
Max. aantal deelnemers
12
Bijzonderheden
Om in aanmerking te komen voor de vrijstelling voor de BHV Eerste Hulp module dienen wij een kopie van een geldig Oranje Kruis EHBO diploma te ontvangen. De kosten voor deze vrijstelling worden op aanvraag verstrekt.
Registratiekosten (excl. btw)

Startdata

Voor cursusdata kunt u contact opnemen met de medewerkers van het DHTC Boekingskantoor Tel. 0223 - 62 50 70 of info@dhtc.nl